Informasjon fra styret

Det nærmer seg årsmøte for Askøy Seilforening – og vi minner om at det er kun de som har betalt kontigent som  er stemmeberettiget på årsmøte den 15.februar.

Før selve årsmøtet er det og greit å minne om Lov for Askøy Seilforening.

Er du i tvil om du har betalt fakturaene dine? På fremsiden her på nettsiden vår, under aktuelt, finner du “XMarina – Din side”. Logg deg på med medlemsnummeret ditt (det står på faktura fra oss), eller kontakt ASF Medlemsservice. Når du har logget deg inn på “din side” i XMarina så finner du fakturastatus der.

Pga omlegging til nytt regnskapsprogram, har det vært en stopp i fakturering fra oss siden tidlig i desember. Derfor vil det nå om litt komme et par fakturaer ganske tett.

For ordens skyld, her er en artikkel med oversikt over utsending av faktura fra foreningen.

Alice, leder ASF