Julehilsen ved solsnu

Vi skriver i dag 21. desember og dagen kalles ofte solsnu !

Styret i Askøy Seilforening ønsker å takke alle våre medlemmer for glimrende innsats både til lands og til vanns i 2017.

De lagene våre som har vært ute og konkurrert har gjort det bra i år:

• I Seilsportligaen ble det opprykk til 1. divisjon.
  • Melgesflåten har hatt er særdeles aktivt år, og kan skilte med mange gode plasseringer ( VM i Finland , Java cup...)
  • Ynglingene dro til Holland og deltok i VM.
  • Hjeltefjordtrimmen ble i år vunnet av båten Himlaleite m Torbjørn og hans team.

Både i Norgeshus Seilmakeren Doublehanded, tirsdagsseilasene Banks Hjeltefjordtrimmen, Askøy Rundt, Stord rundt m.fl var våre seilere godt representert.

En titt på terminlisten for 2018 viser at det blir mange mulighter for å seile i skarp konkurranse med andre. Men for de som bare elsker å være på sjøen og nyte fred og ro: Nå har solen snudd og dagene bli lysere og lengre, og erfaringsmessig kan det blir noen nydelige dager på sjøen i vinter.

På land er vi snart kommet rundt med oppgradering av alle bryggene, dvs skifte av kjettinger etc, og i 2018 står et større arbeid på el-anlegget for tur. Det er godt fremmøte på dugnadene – noe som ble veldig tydelig under det varslede ekstremværet Aina !

Vi ønsker alle en fredelig julehelg og alt godt for det nye året.