JOLLESEGLING

For tida ligg jolleseglinga i ASF nede. Det vil ho gjera til vi finn nokon som ynskjer å delta i arbeidet med å stable dette viktige arbeidet på beina att.

Kanskje er det deg me er på jakt etter? Ta i såfall kontakt med sportsansvarlege i styret!

Me har fantastiske fasilitetar for jollesegling, og har ein del optimistar som nybyrjarar kan få nytta.

“Segling er moro”

Litt bilder frå jolletrening & regatta – Askøy Seilforening

Treningsreglar;

1. Møt ferdig påkledd med flytevest m/fløyte – og ver ferdig rigga og klar til kl.18:00.
  2. Sikkerhetspunkta på båten skal vera sjekka før sjøsetting.
  3. Alle seglarar skal ha ein føresett på land eller i fylgjebåt.
  4. Foreldre/føresette skal og ha på flytevest på sjøen, og gjerne på kaia.
  5. Foreldre/føresette spør trenarane om å hjelpa til. Nokre gonger sender foreldrekontakt ut e-post med arbeidsfordeling på førehand.
  6. Ha med skriftetøy, handklede og seglklede etter forholda.

PRISAR pr. 2017:

• Treningsavgift                                                  kr. 750,- pr.sesong
  • Leige av Optimistjolle                                     kr. 1.000,- pr.sesong (kun mulig 1.sesong)
  • Leige av båtplass i telt for privat jolle            kr. 250,- pr.sesong
  • Medlemskap i Askøy Seilforening                  kr. 600,- pr.år for juniormedlemskap
  •                                                                            kr. 2.000,- for familiemedlemskap

“Segling er moro”