Askøy Seilforening har eit levande Melges 24 miljø!

Me har eit levande Melges 24 miljø med fantastiske fasilitetar i Kaggevikane. Der har me god lagringsplass på land, krane til bruk av seglarene sjølve – og ikkje minst kort veg ut til flotte treningsområde i Hauglandsosen.

For 2019 vert det satsa på trening torsdagar kl.18.

Denne sesongen skal det arrangerast 2 Javacup-regattaer hjå oss der den fyrste runden vert Askøy Race Weekend 27.-28. april, og deretter Norsk Meisterskap i Melges-24 den 29. august til 1. september.  Det vert også arranger ein treningsleir “Speed-camp” på Seilsportsenteret 20.-21. april.

Her er mange muligheter for å segla Eintype i Melges 24 i foreninga. Så kom å bli med!

Om du har spørsmål eller du kan tenkja deg å byrja å segla Melges 24, då tar du kontakt med klassekaptein Jens Altern Wathne på tlf 999 68 688 eller e-post.

Nokre glimt frå Melges-segling: