"Skottland rundt på 80 minutt"

Bergens Seilforening ynskjer velkomen til temakveld, “Skottland rundt på 80 minutter”, tirsdag 12. februar kl.19.00.

Temakveld “Skottland rundt på 80 minutter” – TIRSDAG 12. FEBRUAR kl. 19.00 – 21.00. Arrangementet er åpent for alle interesserte! Vi åpner dørene 20 min før for litt kaffe og mingling.

Hvorfor ikke planlegge neste ferieseilas til Skottland, vårt naboland i vest?
Vi har vært heldige å få Tor-Kristian Øines over til Bergen med dette foredraget som har fått god mottakelse og som han har holdt i mange seilforeninger rundt om.
"Skottland Rundt på 80 minutter" er rikt illustrert med egne bilder " I "vesterled" får man kongelig mottakelse. "Alle" vil snakke med deg, mange har slekt, kollegaer eller venner i Norge.
Skotsk natur er også veldig annerledes og han vil presentere stedene han besøkte bl.a. gjennom Caledonien Canal via Oban, Indre Hebridene og nordover til Cape Wrath, videre gjennom Pentland Firth og til Wick før hjemseilasen.
For oss vestlendinger kan det være naturlig å seile via Shetland, Fair Isle og Orknøyene, en spennende rute som også vil bli tatt opp.
Tor Kristian vil også si litt om praktiske forhold, dele ut hefte og liste opp nyttig litteratur og lenker.

Vi må ta en beskjeden inngangsavgift på kr 75 for å dekke reisekonstnader etc. Håper det er greit.
Betal (velg kjøp!) via VIPPS til nr. 29799 / Bergens Seilforening – gjerne på forhånd, så slipper vi kø ved inngangen.
Fint om du gir oss et hint om du «skal/er interessert» på vårt facebookarrangement, så får vi en indikasjon på hvor mange som vil komme.

Velkommen til alle interesserte.

Hilsen Tur & Hav – Bergens Seilforening