Halvårsapport fra styret

St.Hans er passert, styret har tatt sommerferie og her følger en liten oppdatering.

 

Som dere ser av styrereferatene som ligger i xmarina, så jobbes det godt i foreningen. Det er mye aktivitet på sportssiden; både Seilsportliga, Norgeshus Seilmakeren Doublehanded, Melges Java Cup, Hjeltefjordtrimmen og ynglingetrening drar mange av våre seilere ut på sjøen. Påmeldingen til Askøy Rundt er åpnet, en regatta som vi forøvrig arrangerer for 40. gang! I år har regattaen navnet Nautic Askøy Rundt, da vi har ny sponsor. Meld deg på i dag på regattasiden, så vet du hva du skal lørdag 18.august! Regattakomiteen håper at vi ser en økning i antall deltakere i år.

Og alltid når sommeren er i gang, så har de første “langtur seilerne” lagt avgårde. Vi ønsker dere en god opplevelse og seilas!

Økonomien er under kontroll, selv om omlegging av regnskapsprogram ( nok en gang ) har gitt oss noen utfordringer.

Så og si alle havneplasser er nå belagt – det er et godt tegn.

Vi har ikke fått permanent brukstillatelse på huset enda, men vi lever fremdeles i håpet om at vi skal sette to streker under svaret om ikke lenge.

Utover høsten er det planlagt en del aktivitet på anlegget, både av egne krefter( prøve-NM for Melges i september) og av eksterne leietagere. Sjøkrigsskolen ønsker å komme noen dager  i midten av august og Kystsogevekene ønsker å bruke anlegget/området rundt til aktivitet uken etter Askøy Rundt. Noe av dette krever dugnadsinnsats fra oss, så vi håper så mange som mulig kan gi en hjelpende hånd. Det kommer e-post om dugnader etterhvert som det nærmer seg.

God sommer til alle, håper vi sees på sjøen de neste månedene.

- Styret -