"High5five" Challenge - treningsrace 2020

Er du med på utfordringa? “High5five” challenge 2020 treningsregattaer, eit initiativ frå Eivind Wiik og eit supert alternativ til vårens Hjeltefjordtrim som er vorte avlyst på lik linje med andre regattaer og aktivitetar.

 

Meldinga er som fylgjer:

Hei!
Håper at dette initiativet kan gi en arena for å måle egne prestasjoner og utvikling, samtidig som man blir utfordret av andre båter. Målsettingen er å kåre en beste tid for seilas rundt Askøy, og de forskjellige løp i Hjeltefjorden.

Seilasen kan foretas når som helst, og resultatet rapporteres inn ved egenmelding, og ellers ved best mulig dokumentasjon som underbygger starttidspunkt og målgang. F.eks tracking og eller bilde av kartplotter. Signert egenmelding skal fylles ut og sendes til meg på e-post, SMS eller Messenger.
Egenmelding skal inneholde: Hvilke løp som er seilet, båtens navn, rating, navn på mannskap, starttidspunkt, tidspunkt for runding av rundingsmerke, og tidspunkt for målgang.

Basert på dette vil jeg publisere kontinuerlig er "Topp ti" liste i “Hig5five” Challenge gruppen på facebook 

Selvfølgelig er det kjekt hvis noen av dere kan legger ut bilder eller betrakninger og beskrivelser om løpet her i denne gruppen.

Noe av utfordringen ligger i å bedømme de lokale forholdene sammen med værmelding i forhold til den enkelte seilers erfaring og båtens egenskaper.

Håper mange tar utfordringen!

Med seilerhilsen!

Eivind Wiik

Seilingsbestemmelsene er HER